Doživite čarobno proljeće u Đakovu

Datum objave: 04. 4. 2014.

Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s turističkim djelatnicima na području grada Đakova dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti od 4. travnja do 20. lipnja 2014., petkom, subotom i nedjeljom. Đakovački trgovi, katedrala, crkve, muzeji, ulice, parkovi, hoteli, restorani, trgovine i drugo, nisu kuće predmeta, slika, kamena, drveća, nego ideja, priča, doživljaja, odnosno spletovi osjetilnih i emocionalnih doživljaja đakovačkih proizvoda, usluga, atrakcija, događanja, odnosa i njihovih kombinacija. Dopustite si doživjeti ono što je poznati putopisac Matko Peić zapisao o Đakovu: Nigdje se ne možeš razmaziti kao u srcu Slavonije, u Đakovu.

Zainteresirani za ovu inicijativu mogu preuzeti i isprintati VODIČ i VAUČER ZA POPUSTE u proljetnoj promotivnoj akciji: ”Doživite čarobno proljeće u Đakovu!” 2014. Vodič i vaučere možete preuzeti na slijedećem linku u rubrici AKTUALNOSTI na stranicama TZ Đakovo: http://tzdjakovo.eu/novosti/

Hoće li odluka biti doći s voljenom osobom ili sa društvom? Nije važno jer su popusti osigurani za sve opcije, 10% za par i 15% za grupe.
Na vaučeru se pronađe usluga koja se želi iskoristiti, od odmora u hotelima, pansionima i apartmanu do kušanja hvaljenih jela đakovačkih restorana. Uz smještaj i gastro doživljaje, za sve posjetitelje smo napravili jedan vodič kroz Đakovo za vrijeme proljeća. Uz obilazak znamenitosti, svakako će pažnju privući gastronomsko-kulinarske večeri, škole u prirodi, noćni život, vinsko-turističke ceste đakovačkog vinogorja, manifestacije…

Turistička zajednica grada Đakova svim dragim gostima stoji na raspolaganju. Vodič i Vaučeri se mogu preuzeti na gore navedenom linku, ili kontaktom na e-mail: tz-grada-djakova@os.t-com.hr, kao i na FB stranicama ”Turistička zajednica grada Đakova” i ”Visit Djakovo”.
Isključivo se na Vaučeru nalazi popis ugostitelja, s adresama, koji sudjeluju u akciji s popustom. Akcija vrijedi svaki petak, subotu i nedjelju od 4. travnja do 20. lipnja 2014. Prije dolaska obavezno kontaktirati ponuđača čija se usluga želi koristiti radi obvezne rezervacije termina i svakako ponijeti vaučer! Dobrodošli u Đakovo…grad koji će Vas razmaziti!

VAUCER – CAROBNO PROLJECE U DJAKOVU