O projektu

Projekt – Kudovi nastao je iz jednostavnog razloga: “ne postojanje sličnog portala na Internetu”. Želja nam je da pružimo svim KUD-ovima, te ljubiteljima kulture i umjetnosti svježe i ažurne informacije o aktualnim događanjima. Kudovi je jedinstveni portal namijenjen isključivo za promociju kulture i umjetnosti kroz koji želimo ujediniti sva kulturno-umjetnička društva.

Kudovi

Portal će sadržavati svojevrsni imenik odnosno katalog svih kulturno-umjetničkih društava gdje bi svako pojedino kulturno-umjetničko društvo dobilo svoj dio na Internet stranici. Svaki KUD će napisati opće informacije o samom kulturno-umjetničkom društvu, kontakt podatke te poslati fotografije za galeriju slika, video i audio materijale čime bi u potpunosti zaokružili prezentaciju i promociju kako pojedinog kulturno-umjetnička društva tako i sredine iz koje KUD dolazi što na kraju krajeva znači promociju kulture, plesa, tradicije.

Projekt kudovi.hr trenutno je u beta fazi i popunjavanju podataka, a uskoro objavljujemo kompletan projekt.

Nositelj projekta kudovi.hr  je Udruga za razvoj civilnog društva i promicanje u kulturi “ETNO MEDIA” sa sjedištem u Đakovu.

Podržite nas i pridružite nam se!